Bamboe T-shirts, de voordelen

Bamboe T-shirts, de voordelen

Bamboe T-shirts, de voordelen

Bamboe T-shirt zijn hot en happening en worden met de dag populairder. Terecht, want de bamboe stof kent vele voordelen ten opzichte van andere stoffen.

Waarom bamboe?
Bamboe is luchtzuiverend en is er weinig grond nodig voor een bamboe plantage. Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde en groeit na het kappen direct weer aan. De bamboe stof voelt zijdezacht aan en sluit goed aan op het lichaam. Bamboe heeft een antibacteriële werking wat de hygiëne bevordert.

Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde
Bamboe groeit ontzettend snel en groeit na het kappen weer direct aan.

Bamboe voelt zijdezacht aan
Naast dat een bamboe T-shirt zacht aan voelt op de blote huid, is een bamboe shirt erg licht, waardoor het goed aansluit tegen je huid.

Bamboe heeft een antibacteriële werking
Zweten is niet fijn, nog vervelender zijn de vieze geurtjes. Bamboe maakt zelf een antibacteriële stof aan, waardoor er minder snel vieze geurtjes in jouw bamboe T-shirt blijven hangen.

Bamboe is duurzaam en niet schadelijk voor milieu
Bamboe groeit erg snel en er zijn geen pesticiden nodig. Na het oogsten van de bamboe planten, groeien deze weer door. Bovendien wordt er 60% minder water gebruikt om bamboe textiel te fabriceren.

Wil je meer weten over waar bamboe nog meer voor gebruikt kan worden? Bekijk hier ons assortiment aan bamboe items of neem hier contact met ons op voor vragen.

Volgende lezen

Hoe worden onze items gemaakt?
De meest comfortabele basics gemaakt van bamboe!

Laat een reactie achter

Deze site wordt beschermd door recaptcha en het privacybeleid en de servicevoorwaarden van Google zijn van toepassing.

Gratis Verzending en Retourneren

Gratis verzending en retourneren op alle orders vanaf €35,- in Nederland en België.

Ultiem Comfort

Bamboetextiel biedt een zijdezachte textuur en heeft uitstekende vochtregulerende en ademende eigenschappen, waardoor het de ideale keuze is voor comfortabel en duurzaam ondergoed.

Huidvriendelijk

Onze hypoallergene producten bieden bescherming tegen geurtjes, bacteriën en irritaties en zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Eerste Boxershort Garantie

Als je om welk reden dan ook niet tevreden bent met je eerste boxershort, sturen we je een andere maat of geven we je een volledige terugbetaling.