Bamboe T-shirts, de voordelen

Bamboe T-shirts, de voordelen

Bamboe T-shirt zijn hot en happening en worden met de dag populairder. Terecht, want de bamboe stof kent vele voordelen ten opzichte van andere stoffen.

Waarom bamboe?
Bamboe is luchtzuiverend en is er weinig grond nodig voor een bamboe plantage. Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde en groeit na het kappen direct weer aan. De bamboe stof voelt zijdezacht aan en sluit goed aan op het lichaam. Bamboe heeft een antibacteriële werking wat de hygiëne bevordert.

Bamboe is de snelst groeiende plant op aarde
Bamboe groeit ontzettend snel en groeit na het kappen weer direct aan.

Bamboe voelt zijdezacht aan
Naast dat een bamboe T-shirt zacht aan voelt op de blote huid, is een bamboe shirt erg licht, waardoor het goed aansluit tegen je huid.

Bamboe heeft een antibacteriële werking
Zweten is niet fijn, nog vervelender zijn de vieze geurtjes. Bamboe maakt zelf een antibacteriële stof aan, waardoor er minder snel vieze geurtjes in jouw bamboe T-shirt blijven hangen.

Bamboe is duurzaam en niet schadelijk voor milieu
Bamboe groeit erg snel en er zijn geen pesticiden nodig. Na het oogsten van de bamboe planten, groeien deze weer door. Bovendien wordt er 60% minder water gebruikt om bamboe textiel te fabriceren.

Wil je meer weten over waar bamboe nog meer voor gebruikt kan worden? Bekijk hier ons assortiment aan bamboe items of neem hier contact met ons op voor vragen.


You may also like

Example blog post
Example blog post
Example blog post