Eerste Boxershort Garantie

Als je om welk reden dan ook niet tevreden bent met je eerste boxershort, sturen we je een andere maat of geven we je een volledige terugbetaling. Hierbij is geen retourzending vereist, serieus, we willen je vuile ondergoed niet. Onze garantie is alleen van toepassing op één boxershort binnen 30 dagen na ontvangst, maar als je problemen hebt met het vinden van de juiste maat, neem dan contact met ons op via info@bandoo.nl en we helpen je graag verder.

• Geldt alleen voor het eerst gekochte paar ondergoed per klant.
• Als je meer dan één (1) boxershort hebt gekocht, kunnen we deze garantie alleen toepassen op één (1) boxershort.
• Alle verzoeken moeten binnen 30 dagen na levering worden ingediend.
• Alleen van toepassing op producten die zijn gekocht in onze online winkel bandoo.nl
• Als je ervoor kiest om het product te vervangen, sturen we het artikel gratis naar je toe.

Vul a.u.b. onderstaande formulier in om aanspraak te maken op je garantie. Vermeld hierbij je bestelnummer. Deze kun je terugvinden in je bestelbevestiging.

Contact

Gratis Verzending en Retourneren

Gratis verzending en retourneren op alle orders vanaf €35,- in Nederland en België.

Ultiem Comfort

Bamboetextiel biedt een zijdezachte textuur en heeft uitstekende vochtregulerende en ademende eigenschappen, waardoor het de ideale keuze is voor comfortabel en duurzaam ondergoed.

Huidvriendelijk

Onze hypoallergene producten bieden bescherming tegen geurtjes, bacteriën en irritaties en zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Eerste Boxershort Garantie

Als je om welk reden dan ook niet tevreden bent met je eerste boxershort, sturen we je een andere maat of geven we je een volledige terugbetaling.