Beschrijving - Olaf

Ervaar ultiem comfort in deze ronde hals slim-fit t-shirts. De shirts zijn zijdezacht doordat ze zijn gemaakt van een blend van bamboe viscose, katoen en elastaan. De T-shirts zitten hierdoor extra comfortabel en zijn ideaal om te dragen als onder shirt. Bamboe stof heeft een antibacteriële werking waardoor de stof geen geuren vasthoudt en langer fris blijft. Door de ademende werking absorbeert het zweet en voorkom je onaangename geurtjes. Daarnaast zijn de bamboe ronde hals T-shirts temperatuur regulerend wat zorgt voor een verkoelend effect. Geschikt dus om ieder seizoen te dragen. De shirts worden geleverd in verpakking wat gemaakt is van duurzaam gerecycled karton.

 

Contact

Eerste Boxershort Garantie

Als je om welk reden dan ook niet tevreden bent met je eerste boxershort, sturen we je een andere maat of geven we je een volledige terugbetaling. Hierbij is geen retourzending vereist, serieus, we willen je vuile ondergoed niet.

Gratis Verzending

Op alle orders in Nederland en België. Geen minimumaankoop. Gewoon op allemaal.

Simpel Retourneren

Per ongeluk de verkeerde maat gekozen? Geen probleem. We bieden gratis retourneren/omruilen voor alle ongeopende producten.