News

Get access to our latest news by signing up for our newsletter.

De meest comfortabele basics gemaakt van bamboe!

De meest comfortabele basics gemaakt van bamboe!

Wat is bamboe? De naam bamboe is afkomstig uit Maleisië en is in vrijwel alle talen bekend als bamboe, bambu of bamboo. Bamboe is de snelst groeiende plant en kan wel meer dan dertig meter la...

Bamboe T-shirts, de voordelen

Bamboe T-shirts, de voordelen

Bamboe T-shirt zijn hot en happening en worden met de dag populairder. Terecht, want de bamboe stof kent vele voordelen ten opzichte van andere stoffen.

Hoe worden onze items gemaakt?

Hoe worden onze items gemaakt?

Hoe worden onze items gemaakt? Natuurlijke producten zijn hot. Het begrip ‘natuurlijk’ is alles wat groeit en bloeit, maar dat betekent niet automatisch dat het natuurlijk – of eerlijk geproduceer...

Gratis Verzending en Retourneren

Gratis verzending en retourneren op alle orders vanaf €35,- in Nederland en België.

Ultiem Comfort

Bamboetextiel biedt een zijdezachte textuur en heeft uitstekende vochtregulerende en ademende eigenschappen, waardoor het de ideale keuze is voor comfortabel en duurzaam ondergoed.

Huidvriendelijk

Onze hypoallergene producten bieden bescherming tegen geurtjes, bacteriën en irritaties en zijn ideaal voor mensen met een gevoelige huid.

Eerste Boxershort Garantie

Als je om welk reden dan ook niet tevreden bent met je eerste boxershort, sturen we je een andere maat of geven we je een volledige terugbetaling.